Max Verstappen

Max Verstappen is onverslaanbaar en behoudt de eerste positie

Vind alles over Max
Willem Alexander, Maxima en kinderen

Bekende Nederlanders in 2017

Ook dit jaar heeft Max Verstappen de race van populairste BN’er gewonnen. Met meer dan 8.000 zoekopdrachten behoudt hij de pole position en wordt hij gevolgd door André Rieu. In de categorie showbizz werd er het meest gezocht op Sandra Reemer, Kim Holland en André Hazes jr.

Buiten deze bekende Nederlanders werd het ook weer duidelijk wie onze populairste royalty is in Nederland. Ook dit jaar werd er namelijk weer veel gezocht op Koningin Maxima. Met ruim 1.000 zoekresultaten stak zij met kop en schouders boven alle andere royalty’s uit.

Alle bekende Nederlanders

De top 5 Bekende Nederlanders voor zowel mannen als vrouwen is dit jaar tamelijk standvastig. Bij de mannen is alleen Jan Smit uit de top 5 gestoten door de iconische nieuwslezer Jan de Hoop. Chantal Janzen een graag geziene dame, met haar programma’s als Chantal blijft slapen, Dance Dance Dance en haar nieuwe talkshow &Chantal straalt zij op de derde plaats van de dames top 5.

Sandra Reemer haalde dit jaar het nieuws omdat zij aan borstkanker leed en niet veel later is overleden. Kim Holland blijft populair en André Hazes jr. is ook niet nieuw in dit overzicht. Hij is buitengewoon geliefd en heeft dan ook de Ticketmaster Award gewonnen voor populairste artiest van 2016/2017.

Top 5 meest gezochte vrouwen

  1. Sandra Reemer
  2. Kim Holland
  3. Chantal Janzen
  4. Patricia Paay
  5. Sylvie Meis

Top 5 meest gezochte mannen

  1. Max Verstappen
  2. André Rieu
  3. André Hazes jr.
  4. Jannes
  5. Jan de Hoop