Meest gezochte tv: Utopia wint van RTL Nieuws

Opvallende plekken in top 10 voor Blauw Bloed, Jinek en VTwonen

Vind meer Utopia

Utopia wederom aan top

Utopia behoudt zijn titel in de top 10 meest bezochte tv-programma’s. Nederland is nog steeds in de ban van Utopia, dit is te zien aan de veelvoorkomende gerelateerde zoektermen zoals: Utopia nieuws, Utopia gemist, Utopia live en Utopia gekte.

Zou dit het laatste jaar zijn? De serie moet namelijk noodgedwongen stoppen in 2018. Of vinden de bewoners een nieuwe plek om weer opnieuw te beginnen?

RTL Nieuws pakt tweede plek

Het nieuwsprogramma van RTL stijgt een plekje en vestigt zich op de tweede plaats. Actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen in de wereld blijven natuurlijk belangrijk.

Andere populaire tv-programma’s zijn Goede Tijden Slechte Tijden, RTL Boulevard en Blauw Bloed. Opvallend is dat De Wereld Draait Door, Pauw en Voetbal Inside het veld hebben moeten ruimen voor de nieuwkomers: Hart van Nederland, Jinek en VTwonen.

Utopia

Toppositie voor dit SBS6 programma
Zoek Utopia

RTL Nieuws

RTL Nieuws populairst onder de nieuwsprogramma’s
Zoek RTL Nieuws

GTST

GTST plekje gestegen & terug in top 3
Zoek GTST

RTL Boulevard

RTL Boulevard daalt, maar nog steeds stevig bovenin de top 10
Zoek RTL Boulevard

Aanbieders online films & series

Video on Demand aanbieders zitten al een tijd gigantisch in de lift en kunnen we dus niet meer negeren. Aanbieders als Netflix, Videoland en Pathé zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Gebleken is dat Netflix het populairst is onder onze Startpagina-gebruikers met zo’n 140.000 zoekresultaten. Videoland pakt netjes de tweede plaats.

Top 3 meest gezochte series

  1. Homeland
  2. House of Cards
  3. Stranger Things