Meest gezochte tv-programma: Utopia

Opvallende plekken in top 10 voor  Boer zoekt Vrouw, De Luizenmoeder en Blauw Bloed.

Vind meer Utopia

Utopia wederom aan top

Utopia behoudt zijn titel in de top 10 meest gezochte tv-programma’s. Nederland is nog steeds in de ban van Utopia, dit is te zien aan de veelvoorkomende gerelateerde zoektermen zoals: Utopia nieuws, Utopia gemist, Utopia live en Utopia 2.

Na vier en een half jaar gebouwd te hebben aan een nieuwe samenleving, kwam er dit jaar en einde aan Utopia 1. In 2018 is het tweede seizoen van start gegaan met vijf inwoners en om de zoveel tijd melden zich nieuwe inwoners aan het hek. Uiteindelijk bouwen 15 inwoners samen aan hun ideale nieuwe samenleving.

 

Hallo allemaal!

De hoogste nieuwkomer dit jaar is De Luizenmoeder. Er werd maar liefst 12.000 keer op deze comedyserie gezocht dit jaar. Het eerste seizoen van de serie over een basisschool trok op het hoogtepunt 3,5 miljoen kijkers. In het voorjaar van 2019 is het tweede seizoen van deze serie te zien.

De Nederlands langst lopende soapserie Goede Tijden Slechte Tijden stijgt een plekje vergeleken met vorig jaar en vestigt zich op de tweede plaats. Andere populaire tv-programma’s dit jaar waren Boer zoekt Vrouw, Blauw Bloed en RTL Nieuws.

 

Utopia

Derde keer op rij toppositie voor dit realityprogramma

Zoek Utopia

GTST

GTST een plek gestegen naar de tweede plaats

Zoek GTST

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw op de derde positie

Zoek Boer zoekt Vrouw

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder de beste nieuwkomer dit jaar

Zoek De Luizenmoeder

Aanbieders online films & series

Video on Demand aanbieders zitten al een tijd gigantisch in de lift en kunnen we dus niet meer negeren. Aanbieders als Netflix, Videoland en Pathé zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Gebleken is dat Netflix het populairst is onder onze Startpagina-gebruikers met zo’n 148.000 zoekresultaten. Videoland pakt netjes de tweede plaats.

Top 5 meest gezochte films

  1. Solo: A Star Wars Story
  2. The Shape of Water
  3. Incredibles 2
  4. The Lion King
  5. Johnny English