Sport

WK voetbal het sportevenement van het jaar!

Vind meer over voetbal

 Top 5 sporters

  1. Max Verstappen
  2. Sven Kramer
  3. Ireen Wüst
  4. Naomi van As
  5. Yvonne van Gennip

Eerste positie voor Max Verstappen

In de categorie sporters staat hij wederom op eenzame hoogte: Max Verstappen. Dit zorgt er ook voor dat de Formule 1 op de eerste plaats staat in de categorie sport. Met ruim 25.000 zoekresultaten zorgt deze sport ervoor dat voetbal op de derde plek eindigt met 16.000 resultaten. Darten staat op de tweede plek in de lijst met 17.000 zoekopdrachten.

Opvallend in de lijst van meest gezochte sporters is Yvonne van Gennip. Zij verschijnt nieuw in de top 5. De oud-schaatskampioene was dit jaar vooral in het nieuws omdat zij geen contractverlenging kreeg als teammanager van de langebaanploeg bij de KNSB.

WK Voetbal populairste sportevenement

Ondanks dat ons Nederlands elftal niet meedeed met het WK Voetbal 2018, is dit het meest gezochte sportevenement van dit jaar. Er werd vooral gezocht naar het speelschema, programma en de uitslagen van dit WK. Ook de Formule 1, Tour de France en de Olympische Spelen waren dit jaar populaire sportevenementen.

Opvallend is de nieuwkomer in de lijst: de Volvo Ocean Race. Voor het eerst in de historie was de finish van deze zeilwedstrijd dit jaar in Nederland. Benieuwd naar alle lopende en komende grote sportevenementen? Neem dan een kijkje op Startpagina!

 

Top 5 sportevenementen

  1. WK Voetbal
  2. Formule 1
  3. Tour de France
  4. Olympische Spelen
  5. Volvo Ocean Race